flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дію особливого режиму роботи суду продовжено до 31 жовтня 2020 року

03 вересня 2020, 14:50

           В зв’язку з  продовженням дії карантину на всій території України, з метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань серед працівників апарату суду, Іллінецький районний суд Вінницької області продовжив дію особливого режиму роботи до 31 жовтня 2020 року. 

    Під час дії особливого режиму роботи:

  • припинено проведення всіх заходів, які не пов’язані з процесуальною діяльністю і забезпеченням діяльності суду та проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.

  • заборонено вхід та перебування в приміщенні суду відвідувачам без засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно.

  • забезпечується дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до приміщень, та не менше 1,5 метра між особами в приміщенні суду.

  • обмежено допуск у приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань та осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання тощо);

   Крім того рекомендовано громадянам та іншим особам  надавати до суду всі документи в електронному вигляді, поштовим зв’язком та через інші дистанційні засоби зв’язку.

Щоб отримати інформацію по справах, телефонуйте за номером (04345) 2 14 38.

 

 

                                                                                                                                                        за повідомленням пресслужби суду