flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Режим роботи суду

31 березня 2022, 15:36

   Іллінецький районний суд Вінницької області продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запровадженого воєнного стану.

   З урахуванням того, що велика кількість учасників судових процесів не завжди мають змогу подати заяву про відкладення розгляду справи через задіяння до функціонування критичної інфраструктури, вступ до Збройних сил України, територіальної оборони, добровольчих воєнних формувань та інших форм протидії збройної агресії проти України, або не можуть прибути в суд у зв'язку з небезпекою для життя такі справи будуть відкладені.

   Також участь у судових засіданнях відбувається дистанційно з використанням відеоконференцзв'язку (як альтернатива система "EasyCon").

   Відповідно до рекомендацій Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану (детальніше за посиланням https://bit.ly/35Fmz8J ) особистий прийом громадян керівництвом Іллінецького районного суду Вінницької області не здійснюється.

   Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, за наявності такої технічної можливості, здійснюватиметься в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві, заяви про ознайомлення прийматимуться через дистанційні засоби зв’язку.

   Інформацію щодо стадій розгляду судових справ та справ призначених до розгляду можна переглянути на офіційному вебсайті суду inbox@il.vn.court.gov.ua в розділі «Громадянам» або зателефонувати до суду за номером телефону:

(04345) 2-14-38 – канцелярія суду

Для забезпечення Вашої безпеки:

   Просимо Вас подавати документацію (заяви, звернення, листи тощо) шляхом електронного листування (пошта суду inbox@il.vn.court.gov.ua), засобами поштового зв’язку, через сервіси «Електронного суду» та утриматися від відвідування суду.

 

Слава Україні! Героям Слава!